ANSIKTSBEHANDLINGAR

I samtliga ansiktsbehandlinar görs en hudanalys med personlig rådgivning, för hem-, och salongsbehandlingar. Du får ett personligt hudvårdsschema.
Vi skräddarsyr behandlingarna efter din hudtyp, önskemål och dina behov. Självklart kan både män och kvinnor välja fritt från menyn. Behandling med naturprodukter ger en långtidsverkande effekt som verkligen syns!

Pärlans Energikick 45 min

En energikick för din hud.
Vi börjar med att rengöra huden på djupet
som ger din hud näring och lyster. Här får din hud njuta av en exklusiv ansiktsmask efter din hudtyp och ålder.
Här får du njuta av en effektiv skön ansiktsmassage som
förbättrar cirkulationen och  får en ”energikick”som ger dig
fräschare, friskare och fin lyster. Den stärker hudens
immunförsvar och skyddar mot fria radikaler.
Avslutar med en anpassad fuktkräm och ögonkräm.
Pris: 495:-     Pris: 595:- (Lör-Sön)


Pärlans Dröm 60 min

En ansiktsbehandling som ger en upplevelse för alla sinnen
som passar alla hudtyper. En dröm för alla chokladälskare.
Rengör huden på djupet och ger din hud näring, spänst och lyster. Här får du njuta av en härlig avslappnande ansiktsmassage med härlig chokladdoftande olja som ökar cirkulationen.
Därefter får du en underbar chokladmask anpassad efter din
hudtyp som ger dig friskare, klarare hy.
Vi avslutar behandlingen med en effektiv fuktkräm och ögonkräm efter din hudtyp. Din hud får en återfuktad, mjuk och len känsla
med en svag doft av choklad.
Pris: 695:-     Pris: 895:- (Lör-Sön)


Pärlans Föryngringskur Anti age 60 min

En ansiktsbehandling som rengör huden på djupet och ger din hud näring, spänst och lyster samt åtstramande. Här får din hud njuta av en exklusiv ansiktsmask efter din hudtyp. Här får du en effektiv föryngringsmassage av ansiktet som stimulerar dina muskler och dina inre organ. Huden blir friskare och får en ”Energikick”.

Avslutar med en mjukgörande anpassad fuktkräm efter din hud som motverkar hudens åldrande.
Pris: 850:-     Pris: 1050:- (Lör-Sön)


Lyx Pärlan 75 min

Varför inte unna dig något själv. Denna lyxiga behandling börjar med en skön avslappnand rygg- och nackmassage. När du vilar får ditt ansikte en rengöring på djupet och ger din hud näring, spänst och fräsch lyster. Här får din hud njuta av en exklusiv ansiktsmask efter din hudtyp. Här ingår en av världens dyraste olja med unika egenskaper. Därefter får du njuta av en härlig ansiktsmassage.
Här får du ännu en exklusiv ansiktsmask efter din hudtyp samt anpassad serum. Avslutar med en mjukgörande fuktkräm och ögonkräm efter din hudtyp. Ingår Brynsformning.
Pris: 995:-     Pris: 1195:- (Lör-Sön)


Pärlans AHA 45 min

Vi skräddarsyr AHA-behandling efter din hudtyp.
I denna ljuvliga ansiktsbehandling rengörs huden på djupet (vid behov portömning) Du får en skön avslappnad ansiktsmassage, därefter får du en exklusiv mask och AHA-syra. AHA förbättrar hudens spänst, smidighet och huden blir friskare och klarare samt stimulerar bildandet av elastin och collagenfibrer, ökar fukthalten i huden samt påskyndar läkning, reducerar ärrbildning , ojämn pigmentering, och förminskar porer. Avslutar med en effektiv fuktkäm och ögonkräm efter din hudtyp.
(Behandling utförs inte om du äter antibiotika)
Bästa resultatet får man när man gör en AHA-kur på 5-8 ggr.
Rabatterat pris vid köp av fullständig AHA-kur.
Pris: 595:-     Pris: 695:- (Lör-Sön)


Skinpen – Microneedling

Microneedling / nålningsbehandling är utvecklat för att stimulera nya kollagenfibrers tillväxt i huden. microneedling är en mycket effektiv behandling för anti-aging, samt för att minska ärr, hudbristningar, rynkor, celluliter och generellt förbättra hudton och textur. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård.
Resultat ses efter 2-6 veckor men fullt resultat ses efter 6-12 månader.
Lyster och uppfräschning 1-2 behandlingar med 6-9 månaders mellanrum.
Hudföryngring 4-6 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum.
Ärrvävnad kräver oftast 6-8 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum.
Undvik bastu, sol och make up några dagar efter behandlingen.
Bästa resultatet får man när man gör en Microneedling-kur.
Rabatterat pris vid köp av fullständig Microneedling-kur.
Priserna varierar beroende på omfattning av behandlingar.
Ansikte, hals och dekolletage 2795:-
Ansikte & hals 1995:-
Ett område 1095:-
Pris från 1095:- till 2795:-


Diamond Dermabrasion 60 min

Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom mild hudslipning tas det yttersta hudlagret bort. Ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Du får en fräschare och mjukare hy med ökad lyster då damm, döda hudceller och smuts avlägsnas.
Pris: 850:-     Pris: 1050:- (Lör-Sön)


Färgterapi För Huden 60 min

Färgterapi är en ljusbehandling. Ljusenergi aktiverar hudens naturliga processer. Den omvandlar energin från ljuset till energi i dina hudceller, som sedan kan användas för läkning, minskning av inflammation och minimering av ärrbildning genom att öka lymfflödet i vävnaden. När LED-ljuset absorberas via huden sätter kroppens naturliga processer för självläkning igång.
Ljus är känt för att hjälpa till med vissa skönhetsproblem, till exempel inhibera bildandet av melaninpigment, kämpar för akne och dermatit, och förbättrar utseendet på pockmarks, ärr och rynkor eller lyster och förbättrar hudens struktur.
7 Färgterapi detaljer: Röd, Blå, Grön, Gul, Lila, Turkos och Vit ljus
Bästa resultatet får man när man gör en Färgterapi-kur.
Rabatterat pris vid köp av fullständig Färgterapi-kur.
Pris: 850:-     Pris: 1050:- (Lör-Sön)


Hudanalys & rådgivning

Är du osäker på vilka behandling och produkter som passar dig?
Boka en hudvårdsanalys och rådgivning hos mig hudterapeuten för 300 kr så får du en värdecheck på motsvarande summa för att använda vid produktköp på Salong HavsPärlan eller behandling!
* Du träffar en hudterapeut som gör en hudanalys med maskin för att se hur huden ser ut på djupet och tittar på vad du har för önskemål och utifrån det skräddarsyr ett personligt program för dig för hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt.
* Gäller vid produktköp eller behandling för minst 500 kr vid samma tillfälle som hudanalysen.
 Pris: 300:-