MASSAGE

Friskvårdsbidrag gäller hela massage menyn!

Friskvårdsmassage

Rygg-axlar-nacke & dekolletagemassage 30 min / 45 min 
30 min Pris: 450:- Pris: 550:- (Lör-Sön)
45 min Pris: 550:- Pris: 650:- (Lör-Sön)

Helkroppsmassage 60 min                                                                                                                              
Pris: 650:- Pris: 800:- (Lör-Sön)


Akupressur Massage 30 min

Denna behandling utför ett lugnt tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter, som akupunktur men utan nålar. Denna behandling får man hjälp för att lösa upp blockeringar i muskulaturen av rygg, nacken och axlar vilken har orsakat domningar i armar ,migrän, ischias, ryggvärk trötta muskler i nacke och rygg, Smärta och värk i stela leder och hårda muskler.
Akupressur har visat sig vara en mycket effektiv behandlingsmetod för stress och stressrelaterade problem.
Pris: 450:-     Pris: 550:- (Lör-Sön)


Aromamassage 45 min / 60 min

För kroppen och alla sinnen. En varm olja hälls på kroppen samtidigt som du får en mjuk skön svepande rörelse. Det ger den optimala njutningen för kropp och själ. Under ansiktsmassagen/hårbottenmassage ligger du inlindad i en värmefilt.
45 min Pris: 550:-   Pris 700:- (Lör-Sön)
60 min Pris: 650:-   Pris: 800:- (Lör-Sön)


Energimassage 60 min

Tre ord som förknippas med Energimassage är mjukhet, rytm och flöden. Är en mer djupgående energigivande massage som stimulerar energiflödet i kroppen. Blandningen av kaffe och choklad gör att du får mer energi samtidigt som det har en rensande och en lugnande effekt.
(Behandlingen utförs inte på gravida, åderbrock, hjärtproblem eller på personer med diabetes.)
Pris: 650:-     Pris: 850:- (Lör-Sön)


Regndroppsmassage 60 min

Ljuvlig massage som härstammar från indianerna. Man masserar med rena, outspädda, högfrekventa eteriska oljor. Oljorna masseras in på fötternas "vita flex" zoner med vitaflex tekniken och droppas ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. Behandlingen syftar till att uppnå balans i både kropp och själ. Doften från oljorna påverkar sinnet och känslorna och har såväl en lugnande och avstressande som en humörshöjande inverkan.
Pris: 700:-     Pris: 900:- (Lör-Sön)
Hot Stone Massage 60 min

Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av chokladolja eller aromaolja (vid önskemål doftfri). Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta sig. (Behandlingen utförs inte på gravida, hjärtproblem eller på personer med diabetes.)
Helkroppsmassage
Pris: 750:-   Pris: 950:- (Lör-Sön)

Hot Stone Massage 30 min / 45 min

Rygg-axlar-nacke & dekolletagemassage, masseras med varma lavastenar.                                  
30 min Pris: 450:- Pris: 550:- (Lör-Sön)
45 min Pris: 550:- Pris: 650:- (Lör-Sön)